Рале Трифуновић: Подршка

Од: Rale Trifunović
Датум: 23. јул 2017. 14:54
Наслов: INSTITUTU ZA SRPSKA STRADANJA
Коме: srpski.memorijal@gmail.com

Поштованом академику Василију Крестићу,
Поштованом господину Иванишевићу,

Слушајући Ваша излагања на ТВ одушевио сам се Вашом идејом да се направи споменик  као меморијални центар, који би овековечио сва српска страдања у 20 веку. Вашу иницијативу у потпуности подржавам.

Као писац обраћам Вам се писмом у којем желим да Вас обавестим да сам написао  књижевно дело “ Антологија мога завичаја“ у којем сам описао страдања Срба на простору северне Црне Горе, конкретно Плавогусињске котлине и дела Косова и Метохије. Написао сам  расељавања Срба и бројне злочине, као и освете које су се дешавале, а о којим до сада нико није писао, нити говорио. Убеђен сам да о овим злочинима нисте упознати, тако да  би било пожељно да прочитате текст и упознате се  са истином.

Поштовани, послао бих Вам текст без икакве обавезе, само да га прочитате и као историчари сазнате истину, која се скривала од  јавности. За назначени текст дао је кратак осврт  са рецензијом др историјских наука  Александар Раковић из Београда. Текст није обиман, а писан је као поезија и лако читљив, тако да се може читати у електронској форми.

Уколико сте заинтересовани да прочитате текст, молим Вас да ме обавестите, како бих Вам послао исти електронским путем.

Зовем се Рале Трифуновић. По занимању сам дипл. правник и писац. Писањем књижевних дела  бавим се више од 20 година. О изласку мог романа “ Убитство Климентског војводе“  читаоце су обавестиле неке новинске и ТВ куће у земљи и иностранству. Коментар о мени као писцу и мом роману можете прочитати преко Интернета на Goouglu, у делу где се појављује  “  ИНТЕРНЕТ СВЕДОК“ кад укуцате  ћирилицом “ рале трифуновић, као и латиницом “rale trifunović“ .

 

Срдачно
Рале Трифуновић

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterGoogle+Pin on PinterestEmail to someonePrint this page

Comments are closed